026-7854553 info@flexprofecta.nl Maandag t/m vrijdag: 08:30 tot 17:00 uur
who-left.jpg

Wie zijn wij

Onze visie
Gecontroleerde en gewaarborgde kwaliteit is waar Flex Profecta zich op voor laat staan. Flex Profecta weet veel meer van de mensen die zij aanbiedt, kan derhalve heel gericht gemotiveerde mensen leveren. Werkgevers krijgen mensen die weten waar ze staan.

Onze Missie
Flex Profecta wil de ideale schakel zijn tussen werknemer en werkgever. Sparringpartner zijn voor zowel de werknemer als de werkgever. Met het intensieve sparren wil Flex Profecta bereiken dat match tussen werkgever en werknemer beter aan de verwachting van de partijen voldoet. Werknemers kunnen door maatwerk hun kans op een match vergroten. Werkgevers worden gericht benaderd met optimale kandidaten. Flex Profecta gaat voor duurzaamheid.

Wilt u ook weer snel aan het werk? Neem dan contact met ons op!
1. Erick Pol
1. Erick Pol

1. Erick Pol - Directeur

Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Dit jaar ben ik toch weer terug gekeerd in de uitzendbranche. Dit heb ik gedaan omdat er prachtige kansen en mogelijkheden liggen in de markt. Bovendien ben ik een mensgerichte ambitieuze ondernemer, die altijd gedreven is om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

2. Heidi Niedergethmann
2. Heidi Niedergethmann

2. Heidi Niedergethmann - Accountmanager

Ik ben Heidi Niedergethmann, accountmanager bij Flex Profecta B.V.

Ik ben verantwoordelijk voor de volgende branches:
- Bouw
- Logistiek
- Schoonmaak
- Call Center

Ik vind het heel belangrijk om een goede schakel te zijn tussen werkgever en werknemer. Ik haal veel kracht en energie uit het matchen van personeel bij een goede passende baan.

3. Lars Willemstein
3. Lars Willemstein

3. Lars Willemstein - Intercedent

Als intercedent ben ik verantwoordelijk voor het vinden van een goede match tussen werknemers en opdrachtgevers.

In het verleden heb ik als accountmanager veel ervaring mogen opdoen en ben ik werkzaam geweest in de technische groothandel.

Persoonlijk streef ik ernaar om secuur werk te leveren en staat kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging!

4. Sven Roelofsen
4. Sven Roelofsen

4. Sven Roelofsen - Stagiair

Ik ben Sven Roelofsen, stagiair bij Flex Advieshuis B.V.

Ik ben stagiair op het gebied marketing en communicatie. Ik zit in het examen jaar van mbo niveau 4 en doe de opleiding Intenational business and communication.

Ik ben een leergierig persoon en wil met deze stage mijn kennis uitbreiden op het gebied van marketing en communicatie.

Ik vind het heel fijn dat ik hier bij Flex Advieshuis B.V. de kans krijg om mij op beide gebieden te kunnen verbeteren tijdens de stage.

FEITEN FLEX PROFECTA

Prestaties uit het verleden, maar we hebben vertrouwen in de toekomst!

350

Vacatures vervuld

50

Aantal uitzendkrachten

4

Personeel aan boord

1

Directeur

REVIEWS

Mark H.
Mark H.
Sector Logistiek
“Flex Profecta heeft mij netjes en professioneel aan een baan geholpen in de Logistiek. Mede door hun professionaliteit raad ik iedereen aan om ook via Flex Profecta te solliciteren.”
Peter J.
Peter J.
Sector Bouw
“Na sollicitatie voor een baan in de bouw hebben ze mij in een mum van tijd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en binnen twee weken ben ik gestart met werken!”
Jenny L.
Jenny L.
Sector Schoonmaak
“Ik was op zoek naar een deeltijd schoonmaak werk. Na een professioneel uitnodigingsgesprek mocht ik de volgende dag al starten!”

Flex_Profecta_logo

Adres: Marketing 18A,
6921 RE te Duiven
Kvk: 80481892
BTW: NL001515980B37

Certificeringen

bb logo

NeN logo

Jigler Partner logo3

Marcel de Bont Logo